Royal Art Residence & SPA

O NAMA

LUKSUZNI STIL ŽIVOTA
Ponosni što ulepšavamo Beograd!

Arhitektura Beograda nagoveštava njegovu dugu, burnu i zanimljivu istoriju.

U starim četvrtima se uočavaju građevine u vizantijskom, otomanskom, neoklasicističkom i romantičarskom stilu, dok su građevine Novog Beograda uglavnom u secesionističkom, brutalističkom neovizantijskom stilu.

REALIZOVANI PROJEKTI

Realizovali smo kompleksne, zahtevne projekte koristeći pouzdanu i bezbednu gradnju

Kompanija Maison Royale by Stefial iz Beograda, jedna je od vodećih za investiranje i razvoj stambeno-poslovnih projekata u Beogradu, sa više od 20 godina iskustva u oblasti izgradnje luksuznih nekretnina. Pored toga, pružamo i konsultanske usluge drugim investicionim kompanijama, a nudimo im i pun spektar profesionalnih usluga objedinjavanjem stručnosti, znanja i iskustava u vlasničkim ulaganjima.

VAŠ SIGURAN PARTNER

Pouzdana i
bezbedna
gradnja

Ukoliko donosite odluku u kakvom okruženju ćete se buditi svakog dana, poslušajte savet i tražite najbolje - Maison Royale.

VREDNOSTI

01

Sigurnost

Dodatna sigurnost za vlasnike nekretnina građenih po konceptu Maison Royale je i transparentno poslovanje investitora, poštovanje svih pravnih i građevinskih procedura prilikom gradnje, kao i potpuna pravna sigurnost u pogledu rešenih imovinskih odnosa…

02

Iskustvo

Maison Royale by Stefial gradi veliko iskustvo i znanje na tržištu luksuznih nekretnina. Specijalizovani smo za najbolje rezidencije, stil života, luksuzne i izvrsne nekretnine u Beogradu.

03

Projekti

Projekti na kojima smo radili u poslednjih nekoliko godina, na što smo veoma ponosni, nalaze se na najprestižnijim lokacijama u Beogradu, Кrunskoj ulici (prvoj stambenoj ulici u Beogradu) i ulicama Birčaninova, Resavska, Strahinjića Bana (objekat koji je dobio nagradu za najlepšu zgradu Beogradu u poslednjoj deceniji), Patrijarha Varnave, Patrijarha Gavrila…

04

Siguran dom

Licencirane arhitekte, stručnjaci za dizajn, enterijeristi samo su deo pogodnosti koje investitor obezbeđuje kupcima kako bi ih prostor koji se za njih pravi učinio srećnim i kako bi mu dali svoj lični pečat. Ukoliko sebi želite da obezbedite visok kvalitet življenja, komfor, udobnost, prijatan i siguran dom kompanija Maison Royale by Stefial je mesto za vas!

STRATEGIJA

Naša strategija zasnovana je na punoj posvećenosti

Naša strategija zasnovana je na punoj posvećenosti sopstvenoj robnoj marki čije su ključne tačke premium pozicioniranje i izgradnja visokokvalitetnih stanova. Usredsređivanjem na potencijal našeg brenda i dodavanjem vrednosti svakom novom projektu, povećavamo udeo u prodaji.

EKSKLUZIVNOST

Luksuzni koncept
Maison Royale.

Naši klijenti su ključni za uspešno poslovanje pa želimo da im budemo omiljeni brend. Razumeli smo da je vaš dom važan deo vašeg života. U njemu se nalazi porodica, tu se stvaraju sećanja i on omogućava vašu budućnost, tako je i nastao luksuzni koncept Maison Royale.

Royal Art
Royal Art
Royal Art

Saznajte više informacija